Projecte educatiu

DISSENYA I PROGRAMA EL TEU ROBOT!

Robotix Penedès és l’únic operador certificat per Invenio, distribuïdor oficial de Lego Education a Espanya y representa en exclusiva per les comarques de Barcelona sud i Tarragona els seus serveis i metodologies Robotix.
L’entorn social i laboral en el que s’integraran els joves del segle XXI requereix persones actives, flexibles, creatives i orientades al treball en equip, capaces d’aportar solucions innovadores als reptes de futur.

Robotix Penedès potencia aquestes noves habilitats i competències mitjançant un model pedagògic consolidat i contrastat, ideat per Lego Education, que ja es fa servir en països líders en educació com Finlàndia, Suècia, Corea o Japó. Fomentant en els participants el talent, la comunicació, l’esperit emprenedor i la seva curiositat per descobrir i aprendre.

escorpiAquests tallers tenen moltes característiques que els fan extremadament atractius des de molts punts de vista i son una bona manera de transmetre a nens i nenes la passió per la ciència, la tecnologia, la enginyeria, les matemàtiques i moltes altres matèries relacionades de forma transversal.

Aquests cursos son impartits per professionals altament qualificats i certificats per Lego Education, que ofereixen una ensenyança divertida i interactiva per a garantir que els nens i nenes mantinguin un òptim nivell d’atenció durant el desenvolupament de les sessions.

En horari extraescolar i/o curricular, els alumnes exploren habilitats i competències claus en el desenvolupament humà i professional, segons indica l’informe Delors a l’UNESCO, tot ell en un entorn altament motivador i divertit. L’activitat va destinada a l’alumnat de 1r de Primària fins a l’E.S.O. i propose how to save money on air conditioner repairs.

Les activitats comencen a partir del nou curs escolar, al setembre. Es duen a terme en el mateix centre i s’adapten a l’horari d’aquest.
Esperem que el projecte sigui del vostre interès.

lego-education-esquemaQUÉ ÉS LA LEGO EDUCATION?

El sistema de LEGO Educació per l’aprenentatge estimula d’instint dels nens a aprendre.

Ells estan motivats per aplicar els seus coneixements en nous contextos. Això vol dir que s’embarquen en un procés d’aprenentatge auto dirigit que els permet adquirir habilitats i tècniques per sobresortir en el segle 21.

Els esquemes són essencials per a l’aprenentatge, ja que són utilitzats per la ment per a dotar de sentit la interminable allau d’estímuls del món exterior. Els esquemes ens ajuden a donar sentit a les coses i per construir coneixement i comprensió.

A través d’esquemes també canalitzem la creativitat en idees, de manera que pugui ser entesa i valorada per nosaltres mateixos i els altres.

Totes les classes de Robotix estan dissenyades i es porten a terme utilitzant el marc d’aprenentatge 4C. Sense importar l’etapa d’aprenentatge i els temes de matèria, les 4C formen la columna vertebral de totes les experiències d’aprenentatge amb LEGO ® Education.