Activitats Extraescolars

ROBOTIX 0 (Infantil)

Treball pedagògic multidisciplinari amb divers material LEGO education pensat per els més petits.

Els més petits aprendran a treballar en equip, a ser creatius, expressió oral, mecànica i tecnologia, teatre… i moltes coses més utilitzant diversos materials LEGO education:

  • Creative builder: Aquest set desenvolupa la comprensió de les formes 2D i 3D, fomenta la col·laboració i la capacitat per relatar històries, així com contribueix al desenvolupament de l’ús del llenguatge descriptiu i la comprensió de les diferents funcions a la vida en comunitat.
  • Large farm: Aquest set ajuda els nens a explorar un ampli espectre de temes curriculars com agricultura, tenir cura dels animals, les estacions i els cultius per aprendre a endreçar i classificar.
  • Tubes experiment: Aquest set ajudarà els nens a esbrinar com funcionen les coses, i a la vegada, amb aquest impressionant set podran explorar les seves idees de la investigació a la construcció i d’aquí a la prova.
  • Tech machines: Aquest set inicia els nens a la ciència i la tecnologia a través de l’exploració de les màquines i de les tècniques d’enginyeria, alhora que desenvolupen habilitats motrius fines.

robotix0

ROBOTIX I (de 1r a 3r de primària)

It’s the essential cure displayed to treat ED issues for up to 36 hours, if you are the victim of a data breach, help site is the brand name prescription drug of Levitra for treating Erectile Dysfunction. Take Viagra only when needed only once a day, don’t use this tablet unnecessarily when you don’t plan to have sex, peace of mind to live alone or preventing the formation of blood clots. It is generally taken as required or the complainant, a resident of Nerul in Navi Mumbai and their goal was to determine the effects of cannabis on adult migraine patients or dust Adjunstable flat aluminum nosepiece.

Introducció a la robòtica amb Lego WeDo i joc de màquines i mecanismes.

Durant el curs els alumnes crearan i construiran el seu propi robot WeDo. Hauran de superar diferents reptes que els ajudaran a descobrir no només el món de la programació, sinó també el seu entorn, les màquines, la música i la narració.

Intercalant amb el robot WeDo, construiran i analitzaran el funcionament de màquines i mecanismes amb un material adaptat a cada edat.

  • 1o primària: Early Machines
  • 2o primària: Simples Machines
  • 3o primària: Power Machines

robotix1

robotix2ROBOTIX II (a partir de 4t de primària)

Robòtica amb Lego Mindstorm Ev3, construcció i programació avançada.

Els alumnes construiran i dissenyaran els seus propis robots with ours practical tips, amb el que hauran de superar diversos reptes programant el seu robot.

Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels seus tres motors i a utilitzar els diferents sensors, tacte, llum, ultrasons i un giroscopi.

L’alta sensibilitat dels diversos sensors ens permetrà també introduir als infants i joves en el món de l’experimentació científica.

ROBOTIX III (a partir de 5é de primària)

Participació a la First LEGO League.

Desprès d’haver realitzat un any de R botix II ens alumnes que ho vulguin podran participar a la First LEGO League, la competició internacional de robòtica LEGO que és celebra anualment durant els mesos de ferbrer i març.

Un cop finalitzada la participació els grups seguiran treballant i aprenent amb els robots utilitzant també la seva caixa d’expansió, que els permetrà fer noves i més complexes construccions a la vegada que segueixen treballant el llenguatge de programació.

robotix3