Contactar

ON TROBAR-NOS?:
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres o veure més informació, pots fer-ho a través del nostre correu electrònic a l’adreça:
robotixpenedes@gmail.com

O trucant a qualsevol dels següents telèfons:
Raimon Escofet: 649 85 76 05
David José: 678 69 15 48

MOLTES GRÀCIES!

VOlS TREBALLAR AMB NOSALTRES ?

  1. Robotix Penedès busca monitors i monitores per aquest nou curs escolar 2017 – 2018.
  2. Hem començat a treballar en la planificació d’aquest proper curs escolar per seguir ofertant les nostres extraescolars de robòtica amb la metodologia LEGO education. Es per això que necessitem monitors i monitores que estiguin interessats/es a treballar amb nosaltres al llarg d’aquest curs.
  3. Busquem persones responsables, amb ganes de treballar i innovar per l’educació dels nostres infants i joves. És valorarà experiència de treball amb nens i nenes, estudis de magisteri, pedagogia, animació sociocultural i enginyeria, ja sigui acabats o cursant-los actualment. No és necessari tenir coneixements previs de robòtica.
  4. Treballem amb escoles de la zona del Alt i Baix Penedès, Garraf, Anoia, Baix Llobregat i Barcelonès. Es valorarà també disposar de vehicle ja que algunes de les escoles requereixen desplaçament.
  5. Podeu trobar més informació sobre nosaltres a la nostra pàgina web www.robotixpenedes.com o al nostre facebook Robotix Legopenedès.
  6. Si esteu interessats/es en treballar amb nosaltres envieu-nos el vostre currículum a la següent direcció de correu electrònic: robotixpenedes@gmail.com.