Blog

9
Nov

Elefant

Després d’unes quantes setmanes de construcció, avui hem acabat l’elefant. L’hem programat i hem vist com caminava, com movia el cap i com pujava i baixava la trompa. Una passada!

Durch Kamagra 10mg wird dann die Erektionsfähigkeit und -stärke zum Positiven beeinflusst, doch viel wahrscheinlicher ist es das die Nebenwirkungen erhöht werden. Die in Form vom Jelly vorgestellt sind, nebenwirkungen des Potenzgels können verstärkt sein, sie müssen natürlich nicht auf den Spaß zu zweit verzichten. Trennbalken ohne rezept Rezeptfrei Cialis deutschland stripes online.

13
Nov

Concurs de baldufes

Avui hem estat fent un concurs a veure qui aconseguia fer una tirada més xula amb el llançador de baldufes!!!

13
Nov

Baldufes Supersòniques

Els alumnes de 1er de Vinyes Verdes han estat practicant amb el seu llançador supersònic de baldufes!!!

 

13
Nov

Vaixells i aigua!!!

Avui hem comprovar que els vaixells pirates que vam construir floten!!! També hem decorat les nostres pròpies veles!!!
13
Nov

Imaginarium animal

Avui hem après sobre el comportament i costums dels nostres animals preferits i els hem construït utilitzant les caixes de WeDo ampliació i la nostra imaginació. Ens ho hem passat genial!
13
Nov

Programacions!!!

Avui els alumnes de Wedo 2.0 i Wedo ampliació han programat els seus respectius robots, el giro sensor i la construcció dels cotxes de carreres.
 
13
Nov

Juguem a futbol!!

Avui hem programat els dos sensors tàctils, i hem pogut controlar el robot! Després hem fet un partit de futbol amb els robots!

 
13
Nov

Els parc d’atraccions de la Pau!

Els nens i nenes de la Pau, avui han construït el balanci! Hem jugat a construir un parc d’atraccions i hem convertit el balancí en una noria, una catapulta i diferents atraccions. Han quedat així de xulos!!!
 
13
Nov

Cocodril

Els nens i nenes de l’escola Sant Josep, hem construït un cocodril i l’hem programat perquè obris i tanques la boca. També li hem posat mes peces per fer-lo encara mes xulo!
 
13
Nov

Girem!

Cada dia ens agrada més fer robòtica ja que fem unes construccions molt xules!
 
13
Nov

Comencem els animals

Els nens i nenes del Montagut de 1r hem començat a construir construccions sobre animals.