Blog

19
Jan

Material nou a les Vinyes

Avui hem començat a treballar les maquines simples. Els nens i nenes tenen moltes ganes de fer construccions amb aquest material nou.

18
Jan

Vaixell

Avui hem construït i programat el vaixell. Es tracta d’una construcció molt xula que un cop programada fa que es mogui igual que un vaixell de veritat sobre les onades del mar, gràcies a un sistema d’engranatges moguts pel motor.

18
Jan

Goril·la

Si la setmana passada treballàvem la metamorfosis amb el pas dels capgrossos a granotes, avui continuem en el món dels animals, tot transformant una part del que era l’estructura de la granota en un goril·la. La setmana que ve els acabarem de construïr i els programarem. Quines ganes de veure’ls funcionar!

18
Jan

Súper partits de futbol

Avui hem continuat jugant a futbol, però aquesta vegada millorant els robots de tal manera que tinguessin uns dissenys que controlin la pilota d’una manera molt més afectiva. Han sortit dissenys genials. I fins i tot hem tingut patrocinadors i robots que cridaven “gol”. Ens ho hem passat molt bé!

18
Jan

Ens ho passem genial construint!

Avui l’Adrià ens ha dut el seu regal de reis preferit. Els hi ha ensenyat amb els seus amics i durant la classe han fet un mecànic, un lloc on netejar-lo i una elevadora!

El Roger i l’ Ian han construït un vaixell, el Marc un súper ocell i l’Aitor i l’Èric un porter i la seva porteria!

18
Jan

Preparant-nos per pescar

Avui hem avançat en la conateucció de 2 braços robòtics que farem servir per pescar!

18
Jan
18
Jan
18
Jan

Continuem a tope!

Continuem muntant tot el que el robot necessita i programant les proves de la First Lego League. Cada vegada en tenim més de superades. Estem a tope!

17
Jan

Metamorfosis!!!

Avui els alumnes de 4t han treballat tota la evolució de les granotes! Des de els cap grossos, fins a les granotes adultes! I després ens hem inventat les granotes del futur!