Activitats Extraescolars

ROBOTIX 0 (Infantil)

Treball pedagògic multidisciplinari amb divers material LEGO education pensat per els més petits.

Els més petits aprendran a treballar en equip, a ser creatius, expressió oral, mecànica i tecnologia, teatre… i moltes coses més utilitzant diversos materials LEGO education:

  • Creative builder: Aquest set desenvolupa la comprensió de les formes 2D i 3D, fomenta la col·laboració i la capacitat per relatar històries, així com contribueix al desenvolupament de l’ús del llenguatge descriptiu i la comprensió de les diferents funcions a la vida en comunitat.
  • Large farm: Aquest set ajuda els nens a explorar un ampli espectre de temes curriculars com agricultura, tenir cura dels animals, les estacions i els cultius per aprendre a endreçar i classificar.
  • Tubes experiment: Aquest set ajudarà els nens a esbrinar com funcionen les coses, i a la vegada, amb aquest impressionant set podran explorar les seves idees de la investigació a la construcció i d’aquí a la prova.
  • Tech machines: Aquest set inicia els nens a la ciència i la tecnologia a través de l’exploració de les màquines i de les tècniques d’enginyeria, alhora que desenvolupen habilitats motrius fines.

robotix0

ROBOTIX I (de 1r a 3r de primària)

Introducció a la robòtica amb Lego WeDo i joc de màquines i mecanismes.

Durant el curs els alumnes crearan i construiran el seu propi robot WeDo. Hauran de superar diferents reptes que els ajudaran a descobrir no només el món de la programació, sinó també el seu entorn, les màquines, la música i la narració.

Intercalant amb el robot WeDo, construiran i analitzaran el funcionament de màquines i mecanismes amb un material adaptat a cada edat.

  • 1o primària: Early Machines
  • 2o primària: Simples Machines
  • 3o primària: Power Machines

robotix1

robotix2ROBOTIX II (a partir de 4t de primària)

Robòtica amb Lego Mindstorm Ev3, construcció i programació avançada.

Els alumnes construiran i dissenyaran els seus propis robots, amb el que hauran de superar diversos reptes programant el seu robot.

Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels seus tres motors i a utilitzar els diferents sensors, tacte, llum, ultrasons i un giroscopi.

L’alta sensibilitat dels diversos sensors ens permetrà també introduir als infants i joves en el món de l’experimentació científica.

ROBOTIX III (a partir de 5é de primària)

Participació a la First LEGO League.

Desprès d’haver realitzat un any de R botix II ens alumnes que ho vulguin podran participar a la First LEGO League, la competició internacional de robòtica LEGO que és celebra anualment durant els mesos de ferbrer i març.

Un cop finalitzada la participació els grups seguiran treballant i aprenent amb els robots utilitzant també la seva caixa d’expansió, que els permetrà fer noves i més complexes construccions a la vegada que segueixen treballant el llenguatge de programació.

robotix3